#102 Error when saving album settings from the settings tab

Затворено
отворено пре 1 година од aheathershaw · 2 коментара
aheathershaw коментирира пре 1 година

When you edit an album’s settings within the Settings tab of the album itself, you get an error.

Changing the album through the album’s edit screen works fine.

When you edit an album’s settings within the Settings tab of the album itself, you get an error. Changing the album through the album’s edit screen works fine.
aheathershaw self-assigned this пре 1 година
aheathershaw added the
bug
label пре 1 година
aheathershaw коментирира пре 1 година
Власник

This is due to the validation added in #58, allowing albums with the same name to exist under different parents.

The settings tab does not have the “parent” field that the Edit screen does, so it causes an undefined index trying to access the field’s value.

The validation needs to use the album’s current parent when this field is not present in the data.

This is due to the validation added in #58, allowing albums with the same name to exist under different parents. The settings tab does not have the “parent” field that the Edit screen does, so it causes an undefined index trying to access the field’s value. The validation needs to use the album’s current parent when this field is not present in the data.
aheathershaw added this to the (deleted) milestone пре 1 година
aheathershaw коментирира пре 7 месеци
Власник

This is also present in Cloud, needs fixing in 2.2.0 and merging across.

This is also present in Cloud, needs fixing in 2.2.0 and merging across.
aheathershaw modified the milestone from (deleted) to Version 2.2.0-beta.1 пре 7 месеци
aheathershaw added the
wip
label пре 7 месеци
aheathershaw removed the
wip
label пре 7 месеци
Пријавите се да се прикључе у овом разговору.
Нема лабеле
bug
wip
Нема фазе
No Assignees
1 учесника
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
Откажи
Сачувај
Још нема садржаја.